Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Katutaistelija

TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN - THIS IS A SIM-GAME HORSE

K U T S U M A N I M I Tatu S Y N T Y N Y T 25.04.2012 
R O T U suomenhevonen K A S V A T T A J A Jari Mäkiaho evm
S U K U P U O L I ori O M I S T A J A leah, Rajarikko
S Ä K Ä K O R K E U S 153 cm R E K I S T E R I N R O ei rekisteröity
V Ä R I musta P A I N O T U S ravit
M E R K I T tipt, vtj vsk E N N Ä T Y S / V O I T O T -

ei meriittejä

statistiikka: 0: 0-0-0-0

Luonnekuvaus

Tatu on hieman hömelömmän ja rajumman puoleinen suomipoika, joka rakastaa ravikärryjen edessä juoksemista. Jos oria ärsyttää, se kyllä antaa samalla mitalla takaisin, sillä häntähän ei saa ollenkaan kiusoitella. Tatu inhoaa myös lääppimistä, vaikka tykkääkin ihmisseurasta. Ori on jo ystävystynyt pikkusuokin, Vinkun, kanssa, eikä tahtoisi olla tästä millään erossa - paitsi kun ravikärryjen eteen päästään. Tatu on vähän vaikeamman puoleinen hoidettava, sillä se ei malta pysyä kuin muutaman sekunnin paikallaan. Välillä sitä joutuu komentamaan kahdesti, ennenkuin ori suostuu seisomaan edes minuutin paikallaan.

Ravikärryjen edessä Tatu on elementissään, ja jos sitä vähänkin päästää menemään "liian kovaa", se karkaa hallinnasta ja pysähtyy vasta sitten, kun on juossut itsensä väsyksiin. Kun sitä jo alusta asti kuitenkin pidättelee vähän, niin se kyllä malttaa pysyä kuulolla. Hiitillä ori tahtoo olla myös vähän kilpailuhenkinen, joten parhaimmillaan se on, kun saa treenata yksin. Maastokävelyillä Tatu on hieman rauhallisempi, mutta ei turhia säiky.

Sukupuu

    iii. Rento Meininki evm
  ii. Kuninkas evm iie. Prinsessa Hertta evm
isä Katukuningas evm ie. Katujen Kuningatar evm iei. Katumiäs evm
    iee. Maikki evm
    eii. Ahti evm
emä Tahdon Apulainen evm ei. Tahto evm eie. Outilainen evm
  ee. Ainon Amuletti evm eei. Himalaja evm
    eee. Ainokas evm

Jälkeläisinfo

Tatu ei ole tällä hetkellä jalostuskäytössä, mutta startteja / sijoituksia kerääntyessä niitäkin hankitaan. Harkinnassa ainakin kolme jälkeläistä, saattaa astua muutaman tamman enemmänkin.

Kilpailukalenteri

VRER -jaoksen alaiset kilpailut Villit ravikilpailut
00.00.0000 - kutsu - lähtö - sijoitus & aika 00.00.0000 - kutsu - lähtö - sijoitus & aika

Valmennukset ja päiväkirja

23.01.2012 - Tatu saapui eilen Rajarikkoon, ja pääsi viettämään aamupäiväänsä Vinkun kanssa tarhaillen, kun karsinoita vasta tehtiin asumiskelpoiseksi. Orit heti tutustuivat ja temmelsivät ympäri talvista tarhaa loimet päällään. Tatu olisi kovasti halunnut mukaan, kun Vinkua lähdettiin juoksuttamaan, kun hän jäi tarhaan yksikseen seisomaan. Tänään Tatun kanssa käytiin aamulla testailemassa kevyesti radalla, miten ori toimii. Poikahan oli ihan innoissaan, kun pääsi juoksemaan, ja olikin aikamoinen pidättäminen, että Tatu pysyi hallinnassa.

 

©2019 Ristiretki - kilpailusivusto - suntuubi.com